Close
edathanattukara,Mannarkkad palakkad

Natuurlijk zou praten over “alle” mannen en “alle” vrouwen frivool zijn. We zijn allemaal heel anders, en iedereen heeft iets nodig. Daarom delen we niet de regels van het veroveren van vrouwen, maar door ideeën die moeten worden weerspiegeld.

Mannen zijn vandaag vergeten hoe ze vrouwen kunnen veroveren. Het is een vrouw waard om zijn aandacht te trekken, de man maakt een rek en … begint te gieten met postzegels: “Je bent zo mooi!”” Waarom ben je alleen?”” Laten we ergens samen gaan “,” ik ben niet zoals anderen “. Veel vrouwen hebben dit zeker meer dan eens gehoord. Het klinkt nep, onoprecht, maar om de een of andere reden is het nu zo gebruikelijk.

Volgens columnist Anthony D’Ambrosio stopten mannen met proberen een relatie te proberen. Daarom heeft hij een lijst samengesteld van wat ze niet zouden moeten vergeten.

een.Wees eerlijk

Reken niet op hectische druk, verdien hier geen bril op. Constant herhalen hoe mooi ze is, of haar telefoon de klok rond breken, zul je haar aandacht niet trekken. Vertragen. Als u integendeel, uzelf, ontoegankelijkheid weergeeft en doet alsof u het niet opmerkt, dan is het onwaarschijnlijk dat u succesvol zal zijn. Zowel dat als een ander zijn slechts een manifestatie van onvolwassenheid.

Wees in plaats daarvan oprecht. Blijf jezelf. U hoeft zich niet te gedragen alsof ze een bepaald object is dat u probeert te winnen. Behandel haar als een vrouw wiens respect je probeert te dwalen. Weig uw oppervlakkige uiterlijk, probeer het beter te begrijpen. Net zoals jij, werkt ze, denkt, plant iets, bouwt ze op de een of andere manier haar leven op. Tonen interesse in alle aspecten van zijn dagelijkse leven.

Beantwoord haar sms, pak de telefoon als ze belt. Als je iets voor haar doet, doe het dan vanuit een puur hart. Als ze je interesseert, kun je leren alle aspecten van haar leven te waarderen. En zij zal op zijn beurt leren u te waarderen en te respecteren, vertrouw je.

2.Wees zelfverzekerd in jezelf

Vertrouwen manifesteert zich in uw woorden, en nog meer in acties. Ze hoort haar in je stem, ziet in je ogen, voelt in je bewegingen. In zekere zin lijkt je gedrag haar te vertellen: ‘Ik ben de man die je nodig hebt. Ik ben van plan je te bereiken om de mijne te worden “. Ze zal het meteen voelen, zelfs zonder woorden.

Hoewel er altijd voldoende obstakels in het leven zijn, sta jezelf niet toe om je te concentreren op de gedachten die je het zult verliezen. In plaats daarvan trots op hoe je over haar denkt. Moge ze geen reden hebben om naar iemand anders te zoeken. Als je last hebt van onzekerheid en jaloezie, zul je alleen bereiken dat je het van jezelf weggaat. Je zult elke kans vernietigen om een ​​gezonde relatie op te bouwen. Stop daarom met je zorgen te maken over andere mannen.

Er is altijd iemand mooier, slimmer, succesvoller dan jij. Als je er altijd over nadenkt, zul je nooit tevreden zijn met jezelf. Je zult zelf niet gelukkig zijn, en je zult geen middelen hebben om het gelukkig te maken. Zelfs als ze je aan heel weinig tijd wijdt, is het nog steeds een soort van belangstelling van interesse. Wees zeker van jezelf en gebruik wat je krijgt.

3.Wees spontaan

Hoe ouder we zijn, hoe meer gestructureerd ons leven wordt. Elke dag hebben we gepland, en in de meeste gevallen hebben we niet genoeg tijd om alles te vangen. Afleidend van dit gekke schema, sta jezelf een beetje spontaniteit toe.

U hoeft geen vergadering te plannen – bel haar gewoon en bied aan om naar de bergen te gaan om de dageraad te ontmoeten, of de hele nacht een wandeling door de stad te maken, een picknick in het park te organiseren, breng het naar je favoriete optreden of een jazzconcert. Er is een hele wereld om ons heen, die zonder schema voor onszelf kan worden ontdekt.

De beste momenten in het leven komen vaak alleen voor en we kunnen ze niet voorspellen. Standaarddata zijn een beetje saai, bedenken iets meer verpakt.

vier.Toon respect

Mannen vergeten vaak dat een vrouw niet kan worden behandeld zoals met “hun vriendje”. Ze verdient een andere relatie. De eerste regel: zweer nooit met haar, zeg geen aanstootgevende woorden – dit is walgelijk. Wil je echt dat iemand zo praat met je dochter?

Houd de deur voor haar vast, help aan de tafel te gaan zitten en bewegen de stoel. Bouw niet alle relatie op in seks en het is belangrijk voor u zelf, dat ze geen seksobject voor u is. De ontdekking van elkaar op een intiem niveau is een van de meest opwindende componenten van de relatie als geheel.

Je creëert de verbinding die je passie zal voeden. En dan is seks niet langer alleen seks, maar iets veel meer. Ze is geïnspireerd door het feit dat dergelijk respect haar laat zien, en haar verlangen zal alleen maar sterker zijn.

5.Wees interessant voor haar

Laat de vrouwen me corrigeren als ik een fout maak en zeggen dat ze zich aangetrokken voelen tot erudiete, goed beheerd door de toespraak van een man. Intelligentie is het krachtigste wapen in je arsenaal.

Probeer elke dag iets nieuws te bestuderen, je kennis te verdiepen in het gebied dat het interesseert. Wanneer het deel van je leven wordt, kun je samen dromen, plannen maken, je toekomstige leven uitvinden en je ideeën in de realiteit implementeren. Vul uw gesprekken met betekenis in. Praat over wat je motiveert en inspireert.

Natuurlijk kun je iemand aantrekken met een verschijning of een substantiële rekening in een bank, maar je kunt je ziel alleen veroveren met je persoonlijkheid.

6.wees geduldig

Zoals u weet, wordt u stiller – u gaat door. Vrouwen vinden geduld seksueel aantrekkelijk. Je lijkt te zeggen: ik ben klaar om te wachten omdat je het waard bent. Het is belangrijk om oprecht en eerlijk te blijven, om respect voor haar te tonen, om haar als vrouw te waarderen. Dan ontvangt u misschien de lange -beweende prijs. En zo niet, het zij zo, het is ook normaal. Elk moment van het leven is onze ervaring, u hoeft het niet weg te gooien.

7.Wees een man

De wereld zit vol met mannen die leven zonder passie en zonder een doel. Ze willen niet kwetsbaar zijn en zijn daarom bang om zich open te stellen voor een vrouw. Ze zoeken de meest aantrekkelijke vrouwen en proberen hen te veroveren, iemand af te beelden die niet, alleen om het te gebruiken en te gooien als een ander, niet minder mooi verschijnt aan de horizon. Soms keren ze terug en zweren dat nu alles anders zal zijn.

En dit is altijd een bedrog. In feite maakt dit gedrag je geen man – het maakt je niet -gekwetste verliezer. Daarom, als je het wilt bereiken, waardeer haar dan, respect, help haar groeien, steunen, vertel haar hoe goed ze is. Als het u lijkt dat u al het mogelijke hebt gedaan, doe dan iets anders. Maar je kunt het niet – verspil niet je eigen en, vooral, het is tijd.

Uiteindelijk is het niet zo belangrijk hoeveel geld je hebt en hoe aantrekkelijk je bent. Het belangrijkste is of je haar zich speciaal kunt laten voelen. Dan is er een kans dat ze zonder herinnering verliefd op je wordt. En wanneer dit gebeurt, blijf het dan opnieuw en opnieuw veroveren.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CALL